Osta liput ennakkoon netistä!

Lahden Messukeskuksen uudesta verkkopalvelusta ostat messuliput itsellesi ja seurueellesi kätevästi ennakkoon. Ennakkoon lipun ostaneet voivat kävellä lipunmyynnin ohi suoraan lipuntarkastukseen.

 Maksu- ja toimitustavat

 Verkkopalvelussamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla (Nordea, OP, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken) sekä yleisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard). Liput toimitamme itsetulostettavina lippuina antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Saitko kampanjakoodin?

 Valitse tapahtuman alta kohta "lue lisää" ja pääset antamaan kampanjakoodisi 

 Lippujen tarkistus

Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.


Raksa 2018 ammattilaispäivä
9.3.2018
Lahden Messukeskus

Raksan ensimmäinen näyttelypäivä perjantai 9.3. on ammattilaispäivä, jolloin alan toimijoilla sekä alaa opiskelevilla on messuille vapaa sisäänpääsy asiakaskutsukortilla tai ennakkoon rekisteröitymällä. Päivään on luvassa ajankohtaista sisältöä laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Ammattilaispäivään liittyvä seminaari alkaa klo 8.30. Messut avautuvat yleisölle klo 10.


9.-11.3.2018
Lahden Messukeskus

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa 2018 yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin.


Pihapiiri 2018
27.-29.4.2018
Lahden Messukeskus

Pihapiiri-messut on Päijät-Hämeen merkittävin kuluttajille suunnattu puutarha-alan messutapahtuma, joka järjestetään Lahden Messukeskuksessa jälleen huhtikuussa 2018. Pihapiirissä esitellään kattavasti puutarha-alan tuotteita ja palveluita, sekä tarjotaan runsaasti ideoita niin koti- ja mökkipihoille, terasseille kuin parvekkeillekin.